Royal Canin Cat Feline Breed Nutrition Maine Coon Adult 2kg
Royal Canin Cat Feline Breed Nutrition Maine Coon Adult 2kg

Royal Canin Cat Feline Breed Nutrition Maine Coon Adult 2kg

02310
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας (2-3 εργάσιμες ημέρες)
33,60 €
με ΦΠΑ

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή για γάτες - Για ενήλικες γάτες φυλής Maine Coon - Άνω των 15 μηνών.

Προσοχή! Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας (όπως σε λεκάνες άμμου, ενυδρεία, σπιτάκια, ονυχοδρόμια κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104920013).

 

Το ROYAL CANIN® Maine Coon είναι ειδικά σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες της συγκεκριμένης φυλής γάτας.Η Maine Coon είναι η μεγαλύτερη εξημερωμένη γάτα στον κόσμο και το εντυπωσιακό της μέγεθος συνδυάζεται με μια πραγματικά γλυκιά φύση. Η συμπαγής δομή του οστού και το μυϊκό σώμα της μπορεί να την καταστήσει τρεις φορές βαρύτερη από τη μέση γάτα. Λόγω του μεγάλου μεγέθους και της δομής των οστών, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη διασφάλιση της γενικής υγείας και της κατάστασης των αρθρώσεων. Το ROYAL CANIN® Maine Coon Adult εμπλουτίζεται με Taurine, DHA και EPA (ωμέγα-3 λιπαρά οξέα) για να βοηθήσουν στην υποστήριξη και διατήρηση της υγιούς καρδιακής λειτουργίας. Η γάτα Maine Coon έχει μεγάλο σαγόνι που της δίνει ένα χαρακτηριστικό τρόπο να μαζεύει και να μασάει το φαγητό της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κροκέτες στο ROYAL CANIN® Maine Coon Adult είναι ειδικά σχεδιασμένη για να έχει μέγεθος και σχήμα κύβου - παρατείνει τη δράση της μάσησης που βοηθά στην υποστήριξη της καλής στοματικής υγιεινής.

ΟΦΕΛΗ: 

Ιδιαίτερα μεγάλη σιαγόνα: Αυτή η ειδικά σχεδιασμένη, μεγάλη, τετράγωνη κροκέτα είναι προσαρμοσμένη στη μεγάλη τετράγωνη σιαγόνα της Maine Coon. Η μοναδική αυτή κροκέτα ενθαρρύνει τη μάσηση για να ενισχύσει τη στοματική υγιεινή.
Αποκλειστική φόρμουλα - Ταυρίνη και ω-3 λιπαρά οξέα: Αποκλειστική φόρμουλα - Ταυρίνη και ω-3 λιπαρά οξέα.

Υποστήριξη των αρθρώσεων: Το μέγεθος της Maine Coon και το μεγαλοπρεπές της ανάστημα ασκούν πίεση στις αρθρώσεις σε όλη της τη ζωή. Σχεδιασμένη για την υποστήριξη της υγείας των οστών και των αρθρώσεων. Εμπλουτισμένη με EPA και DHA.

Καρδιακή υγεία: Εμπλουτισμένη με θρεπτικές ουσίες, όπως η ταυρίνη, και λιπαρά οξέα EPA και DHA, που βοηθούν στη διατήρηση της καλής λειτουργίας της καρδιάς.

Υγιές δέρμα και τρίχωμα: Η Maine Coon έχει ένα πυκνό, μεσαίου μήκους τρίχωμα με λεπτό και απαλό υπόστρωμα. Περιέχει έναν συνδυασμό ειδικών θρεπτικών ουσιών που περιλαμβάνει αμινοξέα, βιταμίνες, ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και της λάμψης του τριχώματος.

Υγεία του ουροποιητικού: Σχεδιασμένη με ισορροπία μεταλλικών αλάτων που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος της ενήλικης γάτας

Σύνθεση: αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, ρύζι, καλαμπόκι, ζωικά λίπη, γλουτένη καλαμποκιού, απομονωμένη φυτική πρωτεΐνη*, φυτικές ίνες, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, πούλπα τεύτλων, μεταλλικά άλατα, ιχθυέλαιο, έλαιο σόγιας, ψύλλιο (σπόροι με φλοιό), ζύμες και μέρη τους, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, εκχύλισμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαριτών μαννάνης), έλαιο βοράγου, υδρολυμένα οστρακόδερμα (πηγή γλυκοζαμίνης), εκχύλισμα ταγίτη (πηγή λουτεΐνης), υδρολυμένος χόνδρος (πηγή χονδροϊτίνης).

Πρόσθετες ύλες (ανά kg): Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη A: 30500 IU, Βιταμίνη D3: 800 IU, E1 (Σίδηρος): 40 mg, E2 (Ιώδιο): 4 mg, E4 (Χαλκός): 12 mg, E5 (Μαγγάνιο): 51 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 154 mg, E8 (Σελήνιο): 0,08 mg, Ταυρίνη: 2,58 g - Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Κλινοπτιλόλιθος ιζηματογενούς προέλευσης: 10 g - Αισθητικές πρόσθετες ύλες: Εκχυλίσμα τσαγιού (πηγή πολυφαινολών): 0,6 g - Συντηρητικά -Αντιοξειδωτικά.

Αναλυτικά συστατικά: Πρωτεΐνη: 31% - Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 20% - Ανόργανη ύλη: 7,4% - Ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 5% - Ανά kg: ω6 λιπαρά οξέα: 48,7 g - ω3 λιπαρά οξέα: 10,1 g μεταξύ των οποίων και EPA/DHA: 3,5 g.

*L.I.P.: πρωτεΐνη επιλεγμένη με βάση την πολύ υψηλή πεπτικότητά της.

Οδηγίες σίτισης: βλέπε πίνακα δοσολογίας. Αριθμός παρτίδας, αριθμός εργοστασιακής καταχώρησης και ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: βλέπε στη συσκευασία. Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.

Ηλικία
Adult
Γεύσεις
Πουλερικά
Breed
Maine Coon
Είδος Τροφής
Super Premium
No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.