Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα παραδίδονται σε εσάς σε 1-3 εργάσιμες μέρες για παραγγελίες που έχουν δοθεί μέχρι τις 12.00 μμ και είναι διαθέσιμα την ημερομηνία της παραγγελίας.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. (24%).

  1. Μεταφορικά 3.80€: για παραγγελίες σε όλα την Ελλάδα μέχρι 2 κιλά βάρος, για αποστολή με courier και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή εάν επιθυμείτε με έξτρα χρέωση.
  2. Πίνακας χρέωσης από 2 κιλά και πάνω (δεν αφορά προϊόντα που είναι ογκώδη, που επιβαρύνονται με επιπλέν χρέωση, πέραν του βάρους)

* Προϊόντα ειδικής κατασκευής / ειδικής παραγγελίας ανεξάρτητου βάρους, αξίας και τρόπου πληρωμής επιβαρύνονται με  έξοδα αποστολής θα ενημερωθείτε από εμάς για το τελικό κόστος αποστολής.

  • Η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας από την έδρα μας γίνεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες
  • Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς χρέωση και άμεσα εφόσον είναι διαθέσιμα. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα υπάρξει ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνική συνεννόηση ώστε να γνωρίζετε πότε να έρθετε να την παραλάβετε. Η έδρα μας βρίσκεται: Μπελογιάννη Και 7ης Μαρτίου 1944, Νίκαια, 184 50
  • Για να αποφύγετε το υψηλό κόστος αποστολής σε απομακρυσμένες περιοχές μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα ΕΛ.ΤΑ της περιοχής σας ή νομού σας

  • Προσοχή! Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους (όπως σε λεκάνες άμμου, ενυδρεία, σπιτάκια κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104920013).
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.