Τρόποι Αποστολής

Η παραγγελία παραδίδεται σε εσάς σε 1-3 εργάσιμες μέρες, σε περίπτωση που είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.
Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. (24%).

  1. Μεταφορικά 4.80€: για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα μέχρι 2 κιλά βάρος, για αποστολή με courier και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή εάν επιθυμείτε με έξτρα χρέωση.
  2. Μεταφορικά 6.40€: για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα από 2-5 κιλά βάρος, για αποστολή με courier και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή εάν επιθυμείτε με έξτρα χρέωση.
  3. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,50€/kg 
  • Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς χρέωση και άμεσα εφόσον είναι διαθέσιμα. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα υπάρξει ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνική συνεννόηση ώστε να γνωρίζετε πότε να έρθετε να την παραλάβετε. Η έδρα μας βρίσκεται: Μπελογιάννη Και 7ης Μαρτίου 1944, Νίκαια, 184 50
  • Για να αποφύγετε το υψηλό κόστος αποστολής σε απομακρυσμένες περιοχές μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα ΕΛ.ΤΑ της περιοχής σας ή νομού σας

  • Προσοχή! Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους (όπως σε λεκάνες άμμου, ενυδρεία, σπιτάκια, ονυχοδρόμια κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104920013).
  • Σε περίπτωση μεγάλου βάρους παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104920013, για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση στα έξοδα μεταφοράς.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.