Η εταιρεία PetFactory (petfactory.gr) ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των Ηλεκτρονικών σας Συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι απόλυτα ασφαλείς και απόρρητες. Εφαρμόζεται κρυπτογράφηση SSL σε όλα τα στάδια και σε όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων/στοιχείων από και προς το ιστοχώρο petfactory.gr, (π.χ. καλάθι αγορών, στις φόρμες επικοινωνίας, στη σελίδα δημιουργίας & στην προσωπική σελίδα λογαριασμού εγγεγραμμένου χρήστη, στη φόρμα παραγγελίας, κλπ.).

Κατά τη διαδικασία πληρωμής με χρήση πιστωτικών καρτών, το αίτημα πληρωμής προωθείται αυτόματα από το petfastory.gr προς την ιστοσελίδα της εξουσιοδοτημένης τράπεζας. Μ' αυτό τον τρόπο:

To petfactory.gr δεν εμπλέκεται καθόλου στη διαδικασία χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας και ως εκ τούτου δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών στο ιστότοπο μας

  • Οι συναλλαγές σας βρίσκονται υπό την προστασία της τράπεζας
  • Προσφέρονται οι πιο σύγχρονες και ενημερωμένες τεχνικές κρυπτογράφησης και ασφάλειας συναλλαγών
  • Τα στοιχεία σας παραμένουν ασφαλή και κρυπτογραφημένα ώστε να μην διαρρεύσουν σε τρίτα πρόσωπα

Επιπλέον η διαδικασία της εκτέλεσης των πληρωμών με πιστωτική κάρτα και τα προσωπικά στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται σε καμία μη εξουσιοδοτημένη υπηρεσία πέραν της εξουσιοδοτημένης εταιρίας για διαδικτυακές χρεώσεις.

Ο ιστότοπος petfacstory.gr χρησιμοποιεί λογισμικό SSL (Secure Sockets Layer) για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω αυτού. Το SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η κρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη. Το SSL είναι συμβατό με εκδόσεις λειτουργικού μεγαλύτερες από Windows XP SP3, Windows Phone7.

Στο petfactory.gr προσπαθούμε να μην σας επιβαρύνουμε με την υποχρεωτική δημιουργία λογαριασμού χρήστη. Στις περιπτώσεις που αυτό είναι αναπόφευκτο οφείλετε να διατηρείτε ασφαλή τα στοιχεία εισόδου του λογαρισμού σας:

Όνομα χρήστη (username) και Κωδικός Πρόσβασης (password).

Οι μόνοι που έχετε πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των κωδικών πρόσβασης και αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα.

Δεν ευθυνόμαστε για τη χρήση των στοιχείων εισόδου σας από μη εξουσιοδοτημένα άτομα λόγω απώλειας ή διαρροής των κωδικών του λογαριασμού σας. Αν αντιληφθείτε κάτι τέτοιο οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα και να αλλάξετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τους κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. qwerty, 12345, το όνομα σας, κ.α.), χρησιμοποιώντας αν δυνατόν ένα συνδυασμό από μικρά και κεφαλαία γράμματα, αριθμούς και σύμβολα.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.