Όλα τα προϊόντα που υποστηρίζει και προωθεί το petfactory.gr έχουν επιλεγεί προσεκτικά από ειδικούς και είναι απολύτως κατάλληλα και ασφαλή για τα κατοικίδια και για εσάς. Τα προϊόντα είναι σε χώρους κατάλληλους για την αποθήκευση και τη συντήρησή τους.

Αν για οποιαδήποτε περίπτωση θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν, αυτό πρέπει να γίνει εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας, εφόσον γίνει συνεννόηση με την εταιρεία μας. Εάν το προϊόν δεν παρουσιάζει κανένα ελάττωμα, έχετε δικαίωμα να κάνετε νέα αγορά ισόποσης αξίας.

Βασική προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία και πάντα να συνοδεύονται από το αποδεικτικό αγοράς. Δε θα έχετε οποιαδήποτε επιπλέον δαπάνη, πέρα από τα έξοδα αποστολής του προϊόντος στην εταιρεία μας εκτός αν θέλετε να το επιστρέψετε εσείς στο κατάστημά μας.

Παρά τις προσπάθειες μας ώστε όλα μας τα προϊόντα να βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση, υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις όπου παρουσιάζεται ελάττωμα, χωρίς απαραίτητα να είναι δική μας ευθύνη.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα ελαττωματικά προϊόντα που αγοράσατε λόγω αποδεδειγμένης υπαιτιότητας του petfactory.gr (κατεστραμμένα κατά την μεταφορά) ή λόγω ελαττώματος του προϊόντος (ποιότητας ή λειτουργίας) και να ζητήσετε την αντικατάσταση, επισκευή του ή επιστροφή χρημάτων όπως κατά περίπτωση ισχύει.

Σε όλες τις περιπτώσεις που σχετίζονται με επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων, ο τελικός καταναλωτής έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος, είτε, αφού το έχει παραλάβει, να το επιστρέψει εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του.

Στην περίπτωση που το προϊόν εμφανίσει λειτουργικό ελάττωμα μετά την πάροδο των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την κατασκευάστρια εταιρεία, ή τον επίσημο αντιπρόσωπο του, ο τελικός καταναλωτής έχει δικαίωμα να ασκήσει τα δικαιώματα του όπως αυτά διατυπώνονται στα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν κατά το χρονικό της παραλαβής του και που προσφέρονται από την εγγύηση.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Εφόσον γίνει συνεννόηση με την εταιρεία μας στο sales@petfactory.gr ή στο τηλέφωνο 2104920013
  • Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, ή εφόσον έχει χρησιμοποιηθεί η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν
  • Το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς και την εγγύηση

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.