TropiClean Fresh Breath Οδοντικό Kit Για Σκύλους 2 Εβδομάδων
TropiClean Fresh Breath Οδοντικό Kit Για Σκύλους 2 Εβδομάδων

TropiClean Fresh Breath Οδοντικό Kit Για Σκύλους 2 Εβδομάδων

07386
8,75 €
με ΦΠΑ

Οδοντικό σετ για σκύλους, για την απομάκρυνση της πλάκας και τη διατήρηση φρέσκιας αναπνοής.

Προσοχή! Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας (όπως σε λεκάνες άμμου, ενυδρεία, σπιτάκια, ονυχοδρόμια κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104920013).

 
  • Το TropiClean Fresh Breath Dental Trial Kit παρέχει ποσότητα 2 εβδομάδων και αποτελείται από ένα μπουκάλι Clean Teeth Oral Care Gel (0.5oz-15ml) που βοηθά στην απομάκρυνση της πλάκας και από ένα μπουκάλι Dental Health Solution (4oz-120ml) το οποίο παρέχει φρέσκια αναπνοή με διάρκεια έως και 12 ώρες.
  • Το οδοντικό κιτ σκύλου είναι ένα ασφαλές και εύκολο ξεκίνημα για να δοκιμάσετε μια ρουτίνα στοματικής φροντίδας για το σκυλί σας.
  • Χρησιμοποιήστε το TropiClean Fresh Breath Dental Trial Kit για να βοηθήσετε το σκυλί σας να καθαρίσει τα δόντια του και να διατηρήσει ένα υγιές στόμα.
  • *Δεν χρειάζεται βούρτσισμα

Οδηγίες χρήσης:

Clean Teeth Oral Care Gel

Το gel αυτό αποτελεί έναν εύκολο τρόπο για να αφαιρέσετε την πλάκα και ταρτάρ. Απλώστε 2 σταγόνες σε κάθε πλευρά του στόματος του σκύλου σας καθημερινά σύμφωνα με τις οδηγίες, για να δείτε καθαρότερα δόντια σε 30 ημέρες ή λιγότερο. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Dental Health Solution

Βοηθά αισθητά στην διατήρηση φρέσκιας αναπνοής σε 14 ημέρες ή λιγότερο, με καθημερινή χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες. Προσθέστε 1 καπάκι στο μπολ του σκύλου σας με κάθε γέμισμα. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

Μάρκα
TropiClean
No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.