Pro-Nutrition Prestige Adult Με Γαλοπούλα
Pro-Nutrition Prestige Adult Με Γαλοπούλα

Pro-Nutrition Prestige Adult Με Γαλοπούλα

03114
Χωρίς απόθεμα
17,90 €
με ΦΠΑ

Πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες, βοηθά στη διαμόρφωση βέλτιστου pH ούρων. Περιορίζει τα τριχοβεζοάρια (τριχόμπαλες).

Συσκευασίες: 2 kg & 10 kg

Προσοχή! Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας (όπως σε λεκάνες άμμου, ενυδρεία, σπιτάκια, ονυχοδρόμια κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104920013).

Βάρος

 
  • Κάθε συνταγή Crocktail έχει αναπτυχθεί στη Γαλλία, για να δώσει στη γάτα σας τη βέλτιστη διατροφή που είναι θρεπτική, απόλυτα ισορροπημένη και εξαιρετικά εύγευστη.
  • Η σειρά Crocktail παρέχει όλα όσα χρειάζεται η γάτα σας, για κάθε ηλικία και ανάλογα με τη φυσική της κατάσταση, εξασφαλίζοντας ένα γευστικό γεύμα κάθε φορά.
  • Οι συνταγές μας δημιουργούνται χωρίς τεχνητά χρωστικά, με φυτικές, μη γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες.
  • Χρησιμοποιούμε ποικιλία κορυφαίας ποιότητας εύπεπτων συστατικών που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για τις ωφέλιμες ιδιότητές τους.
  • Κάθε συνταγή Crocktail περιέχει ίνες μήλων πλούσιες σε πολυφαινόλες που λειτουργούν ως φυσικό αντιοξειδωτικό για την προστασία των κυττάρων στο σώμα της γάτας σας, φρουκτοολιγο- σακχαρίτες για βέλτιστη πέψη και λιναρόσπορο πλούσιο σε ωμέγα-3 για υγιές δέρμα και μεταξένιο τρίχωμα.

Πλεονεκτήματα:

  • ΟΦΕΛΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ: Η σωστή ισορροπία της εντερικής μικροχλωρίδας είναι ένας βασικός παράγοντας στην πεπτική υγεία της γάτας σας. Τα προ βιοτικά είναι ευεργετικοί, εύθραυστοι και ζωντανοί μικροοργανισμοί. Η αποκλειστική, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση του προ βιοτικού Enterococcus faecium σε τροφές Crocktail εξασφαλίζει την ύπαρξή του, την αποτελεσματικότητά σε βάθος χρόνου και την απελευθέρωση στο έντερο με στόχο τη βέλτιστη δραστηριότητα. Έτσι, με κάθε γεύμα, η γάτα σας λαμβάνει την ποσότητα Enterococcus faecium που είναι απαραίτητη με την πεπτική υγεία της. Το Enterococcus faecium, ένα προ βιοτικό με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ενισχύει και ταυτόχρονα σταθεροποιεί την εντερική χλωρίδα, προάγοντας την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων, μειώνοντας ταυτόχρονα τον πληθυσμό πιθανών επιβλαβών βακτηρίων. Σε συνδυασμό με διάφορες πηγές διαλυτών ινών (ίνες μήλων, πολτό τεύτλων) και φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, βελτιώνει την πεπτική άνεση της γάτας σας.

  • ΨΥΧΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ: συστατικά που παίζουν βασικό ρόλο στη λειτουργία του σώματος της γάτας σας (υποστήριξη των οστών και των αρθρώσεων, όραση, κυτταρική προστασία, υγεία του δέρματος και άλλα). Είναι ευαίσθητα σε ακραίες συνθήκες και η έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να τις αποδυναμώσει και να μειώσει τη θρεπτική τους ισχύ. Μέσα από μια μοναδική και καινοτόμο διαδικασία ψυχρής ανάμιξης, οι βιταμίνες προστατεύονται από παράγοντες που μπορεί να δυσχεραίνουν τη συντήρησή τους. Προσφέροντας τροφές Crocktail, οι διατροφικές τους ιδιότητες διατηρούνται αποτελεσματικά χαρίζοντας στη διατροφή Prestige την ιδανική αποτελεσματικότητα στην πάροδο του χρόνου.

  • ΟΦΕΛΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ: Αυτά τα βιολογικά ενεργά θαλάσσια συστατικά, που βρίσκονται αποκλειστικά στις τροφές Pro-Nutrition, είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα Ωμέγα 3, αμινοξέα και βιοπεπτίδια, διαδραματίζοντας θεμελιώδη ρόλο στη διατροφική ισορροπία και την ευημερία του κατοικίδιου σας.
    Οι βιταμίνες και η ταυρίνη είναι απαραίτητα θρεπτικά

Χαρακτηριστικά:

  • ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΙΧΟΜΠΑΛΩΝ: (φυτικά εκχυλίσματα) Ο συνδυασμός βύνης σιταριού, φυτικών εκχυλισμάτων και το κατάλληλο επίπεδο ακατέργαστων ινών περιορίζουν τις τριχόμπαλες.
  • ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΟΥΡΙΚΟ pH: Η ισορροπία και το μειωμένο επίπεδο περιεκτικότητας μετάλλων περιορίζουν την υπερφόρτωση των νεφρών και βοηθούν στην παροχή ενός βέλτιστου pΗ ούρων για τον περιορισμό των κινδύνων του ουρικού συστήματος.
  • ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑ & ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΤΡΙΧΩΜΑ: Η βιοτίνη και ο χηλικός ψευδάργυρος μαζί με μια βέλτιστη ισορροπία βασικών λιπαρών οξέων (Ωμέγα 6 και 3) διασφαλίζουν υγιές δέρμα και μεταξένιο τρίχωμα.

Σύνθεση:

αφυδατωμένες ζωικές πρωτεΐνες (25% min) (κοτόπουλο, πάπια, γαλοπούλα min 4%, χοιρινό), καλαμπόκι, σιτάρι, ζωικό λίπος, αρακάς, γλουτένη καλαμποκιού, λιναρόσπορος, προϊόντα υδρόλυσης ζωικών πρωτεϊνών, ίνες φάβας, λίπος πάπιας, ίνες μήλων, πολτός τεύτλων, αυτολύτες ψαριών (0,5%), χλωριούχο αμμώνιο, ταυρίνη, μεθειονίνη, φυτικά εκχυλίσματα, μαγιά ζυθοποιίας, θαλασσινό αλάτι, βύνη σιταριού, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, γιούκα, εκχυλίσματα δεντρολίβανου, enterococcus faecium (4b1707) (προβιοτικά), βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Ηλικία
Adult
Lifestyle
Indoor
Γεύσεις
Γαλοπούλα
Είδος Τροφής
Super Premium
3269878290204
No reviews

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.