Λίστα προϊόντων κατά μάρκα OXBOW

ΤΡΩΚΤΙΚΑ (ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ)

Oxbow Χόρτο Alfalfa Hay 425 gr

OXBOW
07391
6,80 €
Γλυκό και μαλακό το Oxbow Alfalfa Hay είναι ένα χόρτο με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και ασβέστιο. Προσοχή! Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας (όπως σε λεκάνες άμμου, ενυδρεία, σπιτάκια, ονυχοδρόμια κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104920013).
Oxbow Χόρτο Botanical Hay
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
ΧΟΡΤΑ

Oxbow Χόρτο Botanical Hay 454 gr

OXBOW
01420
5,60 €
Oxbow δυτικό τριφυλλιού Hay είναι στο χέρι που επιλέγεται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη John Miller. Ο John είναι ένας πέμπτος αγρότης γενιά που καταλαβαίνει και αναγνωρίζει την ποιότητα σανό. Γι 'αυτό κάθε σακούλα Oxbow σανό είναι χέρι-συσκευασμένα, εγγυημένης ποιότητας και εγγυάται την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του κατοικίδιου ζώου σας.
ΧΟΡΤΑ

Oxbow Χόρτο Hay Blends 566 gr

OXBOW
07077
7,50 €
Το κουνέλι, το ινδικό χοιρίδιο ή το τσιντσιλά είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσουν αυτό το εμπλουτισμένο μίγμα χόρτου της Oxbow που προκύπτει από τον συνδυασμό Timothy & Orchard Hay
6,50 €
Εξαιρετική επιλογή για τα τρωκτικά που χρησιμοποιούν κυρίως το χόρτο ως υπόστρωμα ή υλικό για φωλιά Προσοχή! Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας (όπως σε λεκάνες άμμου, ενυδρεία, σπιτάκια, ονυχοδρόμια κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104920013).
6,50 €
Το Western Timothy αποτελεί το πιο δημοφιλές προϊόν της σειράς.Βασικός κωδικός με υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5
Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.