Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Διαθεσιμότητα
Κατασκευαστής
Βάρος
Γεύσεις

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ 

  • Μπαστουνάκια με καρότο για κουνέλια με την υπογραφή της Vitakraft.Αυτό το νόστιμο ευέπεπτο, ελαφρύ σνακ περιλαμβάνει γευστικό καρότο και ζωτικές βιταμίνες για την παροχή σημαντικών θρεπτικών ουσιών και φυσική καροτίνη στο κουνέλι σας.
  • Λιχουδιά Vitakraft Kracker με Λαχανικά & Πατζάρι: - Τριπλό ψήσιμο σε ροκανίδι - Τριπλό ψήσιμο πάνω σε ξύλο
  • Κράκερ με popcorn και μέλι για κουνέλια από την VITAKRAFT.Τραγανή λιχουδιά προσαρμοσμένη στις ανάγκες που έχουν τα κουνέλια.Τρεις φορές ψημένα, με φυσικό ξύλινο στικάκι και κλιπ για να κρεμιέται στο κλουβί.Προσφέρουν καλή υγεία και καταπολέμηση της αδράνειας.
  • Κράκερ με άγρια φρούτα για κουνέλια από την VITAKRAFT.Φρουτώδης εμπειρία με μοναδική διαδικασία παραγωγής.Τραγανά kracker προσαρμοσμένα στις ανάγκες που έχουν τα κουνέλια.Τρεις φορές ψημένα, με φυσικό ξύλινο στικάκι και κλιπ για να κρεμιέται στο κλουβί.Προσφέρουν καλή υγεία και καταπολέμηση της αδράνειας.
  • Κουφετάκια για όλα τα τρωκτικά Vitakraft vegetable.Με αυτές τις πλούσιες σε βιταμίνες σταγόνες από επίλεκτα λαχανικά, μπορείτε να περιποιηθείτε το κατοικίδιο σας.Οι λιχουδιές αυτές είναι πολύ μικρές και ως εκ τούτου αποτελούν ιδανική ανταμοιβή ανά πάσα στιγμή.Χωρίς ζάχαρη.Χωρίς τεχνητές χρωστικές ουσίες.Χωρίς προσθήκη αντιοξειδωτικών.Χωρίς συντηρητικά.
Σύγκρινε 0