• Νέο
Tafarm Attractive Spray Εκπαίδευσης Σκύλου Και Γάτας 250ml

Tafarm Attractive Spray Εκπαίδευσης Σκύλου Και Γάτας 250ml

08871
14,00 €
με ΦΠΑ

Σπρέι εκπαίδευσης για προσέλκυση κατοικίδιων σε συγκεκριμένα μέρη

 
  • Το Attractice spray είναι ένα προϊόν εκπαίδευσης που περιέχει στη σύνθεση του ειδικές ουσίες που προσελκύουν τα κατοικίδια ζώα (κουτάβια, γατάκια, σκύλους και γάτες) στα μέρη που έχετε ψεκάσει.
  • Έτσι, τα κατοικίδια αποφεύγουν να πηγαίνουν σε μέρη που δεν επιθυμείτε, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν να πηγαίνουν σε μέρη που εσείς έχετε επιλέξει, κυρίως για τη σωματική τους ανάγκη αλλά και για οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

Οδηγίες Χρήσης

Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.

Για κουταβάκια και γατάκια, εκμάθηση της σωματικής ανάγκης: 

  • Ψεκάστε με το προϊόν ένα μεγάλο φύλλο χαρτιού π.χ. εφημερίδας, κοντά στο κρεβάτι ή το σπιτάκι του ζώο ή στην ειδική πάνα του.
  • Τοποθετήστε το ζώο επάνω στο φύλλο του χαρτιού για να κάνει τη σωματική του ανάγκη και μετά πετάξτε το φύλλο του χαρτιού.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία ενώ κάθε φορά τοποθετείτε το φύλλο χαρτιού πιο κοντά στην εξώπορτα (για ζώα μέσα στο σπίτι) ή στο χώρο που επιθυμείτε και μέχρι το ζώο να εκπαιδευτεί να πηγαίνει μόνο του εκεί.
  • Η χρονική διάρκεια της εκπαίδευσης είναι διαφορετική για κάθε ζώο, γι αυτό απαιτείται λίγη υπομονή από μέρους σας, κυρίως στην αρχή.

Για ενήλικα ζώα:

Ψεκάστε με το προϊόν το μέρος που επιθυμείτε ενώ για πιο γρήγορα αποτελέσματα ψεκάστε με το απωθητικό Apothol-pet τα μέρη που θέλετε να μην έχουν πρόσβαση τα ζώα.

Μάρκα
Tafarm
No reviews

1 ακόμη προϊόν στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.