Κατηγορίες

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή WHISKAS

  • Αν η γάτα σας αγαπάει ένα απολαυστικό γεύμα, πώς νομίζετε ότι θα ένιωθε για γεμιστές κροκέτες, τραγανές απ’ έξω με λαχταριστό κρέας  μέσα; H ξηρή τροφή WHISKAS είναι τώρα πιο γευστική από ποτέ, χάρη στις γεμιστές κροκέτες με κρέας. Ταυτόχρονα προσφέρει 100% πλήρη και ισορροπημένη διατροφή, για να είναι η γάτα σας υγιής εσωτερικά και υπέροχη εξωτερικά!
  • Ο σχηματισμός μαζών τριχών στο στομάχι της γάτας συμβαίνει γιατί οι γάτες στη διάρκεια του «μπάνιου» τους καταπίνουν μεγάλη ποσότητα τριχών.Και παρότι ο σχηματισμός μαζών τριχών είναι φυσιολογικός, η αποβολή τους δεν αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία.
  • Το WHISKAS DENTABITES είνα κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει το σχηματισμό της πέτρας στα δόντια της γάτας. Λόγω του ειδικού σχήματος του και της υφής του, όταν προσφέρεται καθημερινά, το Whiskas Dentabites βοηθάει να φροντίζετε τα δόντια της γάτας σας.
  • Ξηρή τροφή Whiskas Sterile, χωρίς τεχνητά αρώματα, από υψηλής ποιότητας συστατικά που όχι μόνο έχουν υπέροχη γεύση αλλά και ικανοποιούν τις διατροφικές ανάγκες μίας στειρωμένης γάτας.
  • Τα σνακ Whiskas® Temptations είναι τραγανά απ’ έξω, με απολαυστικά μαλακή γέμιση που ξετρελαίνουν τις γάτες. Προσφέρονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τις γάτες να γουργουρίζουν από ευχαρίστηση! Περιέχουν βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία και έχουν λιγότερο από 2 θερμίδες ανά τεμάχιο.
  • Τα Whiskas Temptations αποτελούνται από λαχταριστές κροκέτες τις οποίες μπορείτε να προσφέρετε στη γάτα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλετε!
  • Κονσέρβα πατέ κοτόπουλο 400gr, με συστατικά υψηλής ποιότητας. Κάθε συνταγή έχει δημιουργηθεί ειδικά ώστε να παρέχει στη γάτα σας τη σωστή ισορροπία θρεπτικών συστατικών σε κάθε γεύμα. Σίγουρα οι κονσέρβες WHISKAS δε θα αφήσουν ασυγκίνητη και την πιο εκλεκτική γάτα!
  • Κονσέρβα πατέ μοσχάρι 400gr, με συστατικά υψηλής ποιότητας. Κάθε συνταγή έχει δημιουργηθεί ειδικά ώστε να παρέχει στη γάτα σας τη σωστή ισορροπία θρεπτικών συστατικών σε κάθε γεύμα. Σίγουρα οι κονσέρβες WHISKAS δε θα αφήσουν ασυγκίνητη και την πιο εκλεκτική γάτα!
Σύγκρινε 0