Κατηγορίες

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή PERFECT PET

  • Σαμπουάν για όλους τους σκύλους. Πλούσιο υποαλλεργικό σαμπουάν για τον καθαρισμό του τριχωτού του σκύλου σας.Περιέχει μαλακτικές ουσίες για εύκολο χτένισμα και παράλληλα προσφέρει όγκο και λάμψη. Με το πλούσιο άρωμα που διαθέτει, αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.
  • Κατάλληλο για μακρύτριχα σκυλία. Πλούσιο υποαλλεργικό σαμπουάν για τον καθαρισμό του τριχωτού του σκύλου σας.Περιέχει μαλακτικές ουσίες για εύκολο χτένισμα και παράλληλα προσφέρει όγκο και λάμψη. Με το πλούσιο άρωμα που διαθέτει, αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.
  • Η συσκευασία περιέχει 40 τεμάχια. Τα απαλά υγρά μαντηλάκια καθαρισμού της Perfect Pet είναι ιδανικά για τον καθημερινό καθαρισμό των τετράποδων φίλων μας.  Είναι κατάλληλα για γρήγορο και ήπιο καθαρισμό του τριχώματος, των ποδιών,του δέρματος χωρίς να προκαλούν ερεθισμό ή ερυθρότητα χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας. Κατάλληλα για σκύλους & γάτες. Με άρωμα...
  • Πλούσιο υποαλλεργικό σαμπουάν για τον καθαρισμό του τριχωτού του κουταβιού σας.Περιέχει μαλακτικές ουσίες για εύκολο χτένισμα και παράλληλα προσφέρει όγκο και λάμψη. Με το πλούσιο άρωμα που διαθέτει, αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.
  • Σαμπουάν για σκύλους με λευκό τρίχωμα. Πλούσιο υποαλλεργικό σαμπουάν για τον καθαρισμό του τριχωτού του σκύλου σας.Περιέχει μαλακτικές ουσίες για εύκολο χτένισμα και παράλληλα προσφέρει όγκο και λάμψη. Με το πλούσιο άρωμα που διαθέτει, αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. 
  • Αντιπαρασιτικό σαμπουάν Πλούσιο υποαλλεργικό σαμπουάν για τον καθαρισμό του τριχωτού του σκύλου σας. Περιέχει μαλακτικές ουσίες για εύκολο χτένισμα και παράλληλα προσφέρει όγκο και λάμψη. Με το πλούσιο άρωμα που διαθέτει, αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.
  • Πλούσιο υποαλλεργικό σαμπουάν για τον καθαρισμό του τριχωτού του σκύλου σας. Περιέχει μαλακτικές ουσίες για εύκολο χτένισμα και παράλληλα προσφέρει όγκο και λάμψη. Με το πλούσιο άρωμα που διαθέτει, αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.
  • Η Perfect Care Silica Litter είναι μία ανώτερης ποιότητας και υψηλής απόδοσης κρυσταλλική άμμος υγιεινής την οποία αγαπούν να χρησιμοποιούν τόσο οι γάτες όσο και οι κηδεμόνες τους.
  • Οι πάνες Perfect Care Pet Pads κατασκευάζονται με φιλικά προς το περιβάλλον, 100% βιοδιασπώμενα - ανακυκλωμένα υλικά.
  • Διαστάσεις/Συσκευασία: 90750 60χ60cm [10τμχ]  - 90752 60x90cm [10τμχ] Οι πάνες Perfect Care Pet Pads κατασκευάζονται με φιλικά προς το περιβάλλον, 100% βιοδιασπώμενα - ανακυκλωμένα υλικά.
Σύγκρινε 0