Purina Pro Plan Feline Fortiflora Συμπλήρωμα Για Γάτες 1gr
Purina Pro Plan Feline Fortiflora Συμπλήρωμα Για Γάτες 1gr

Purina Pro Plan Feline Fortiflora Συμπλήρωμα Για Γάτες 1gr

07712
1,10 €
με ΦΠΑ

Προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής για γάτες και γατάκια που βοηθά στην ενίσχυση της εντερικής υγείας και της άμυνας των κατοικιδίων.

Προσοχή! Σε περίπτωση μεγάλου ογκομετρικού βάρους της παραγγελίας (όπως σε λεκάνες άμμου, ενυδρεία, σπιτάκια, ονυχοδρόμια κλπ) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104920013).

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ:

  • Παρακαλώ λάβετε υπόψη πως όλες οι αναγραφόμενες ενδείξεις της PURINA PRO PLAN VETERINARY DIETS είναι για την διατροφική υποστήριξη γάτων με την αναγραφόμενη κατάσταση και δεν υποκαθιστούν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα
  • Συστήνεται η χορήγηση της κλινικής δίαιτας υπό την επίβλεψη κτηνιάτρου.
  • Συνιστάται να διασκορπίζετε καθημερινά πάνω από τη συνηθισμένη τροφή της γάτας, ένα φακελάκι FortiFlora για μια περίοδο 30 ημερών.
  • Μπορείτε επίσης να το προσφέρετε για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Το Feline FortiFlora μπορεί επίσης να προσφερθεί με ασφάλεια σε νεαρά γατάκια, καθώς και σε έγκυες και θηλάζουσες γάτες
  • Όταν το προσφέρετε για να αποκαταστήσετε την ισορροπία του εντέρου λόγω της χρήσης αντιβιοτικών, για καλύτερα αποτελέσματα, το Feline FortiFlora πρέπει να χορηγείται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη θεραπεία με αντιβιοτικά, αλλά ιδανικά σε διαφορετική ώρα της ημέρας από εκείνη που χορηγείται το αντιβιοτικό.
  • Για μη καλά σχηματισμένα κόπρανα, δώστε 1 φακελάκι FortiFlora κάθε μέρα, διασκορπισμένο πάνω από την συνηθισμένη τροφή, για επιπλέον 7 ημέρες μετά την επιστροφή στην κανονική ποιότητα κοπράνων
  • Για να βελτιωθεί η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, δώστε 1 φακελάκι Fortiflora κάθε μέρα, για τουλάχιστον 30 ημέρες
  • Για την αποκατάσταση της ισορροπίας του εντέρου λόγω της χρήσης αντιβιοτικών, δώστε 1 φακελάκι FortiFlora κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της χρήσης αντιβιοτικών και μέχρι 7 ημέρες μετά την τελευταία δόση αντιβιοτικού.

Συστατικά: Κρέας και ζωικά παράγωγα, ανόργανα άλατα. Πρόσθετα: Σταθεροποιητές εντερικής χλωρίδας: Enterococcus faecium SF 68 ΝCIMB 10415 (4b1705): 1x1012 CFU/kg. Διατροφικά πρόσθετα: mg/kg: Ταυρίνη: 2480, Fe(E1): 1070, I(E2): 17, Cu(E4): 265, Mn(E5): 275, Zn(E6): 2260, Se(E8): 1.57.

Ανάλυση: Πρωτεΐνες: 55%, Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 19%, Ακατέργαστη τέφρα: 9.5%, Ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 1%.

No reviews

7 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Στο PETFACTORY.gr χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μόνο αυτό.